Opis

Manastir Lelić 

crkva Sv.Nektarija Eginskog – Valjevo i crkva Sv Petra i Pavla – Stave

JEDNODNEVNI IZLET AUTOBUSOM

CENA ARANŽMANA : 1600 dinara

Program putovanja: 02.04.2023.

1.DanSastanak putnika u 06:30 h , ulici Admirala Geprata. Polazak u 07:00 časova. Putovanje u pravcu Valjeva. Dolazak u manastir Lelic. Jutarnja Liturgija u 09,ooh i grupna Molitva. Nakon obilsaka manastirskog kompleksa putovanje nastavljamo prema Valjevu i crkvi Svetog Nektarija Eginskog. Poklonjenje delovima mostiju Sv. Nektarija Eginskog. Pauza za ručak. Nastavak puta do mesta Stave i crkve Sv. Petra i Pavla. Večernju službu. Po završetku večernjeg Bogosluženja povratak za Beograd istom trasom. Dolazak u Beograd u večernjim časovima.

Manastir Lelić- se nalazi u istoimenom selu, udaljenom 11 km od Valjeva. Manastir je zadužbina Vladike Nikolaja Velimirovića i njegovog oca Dragomira. Prenos moštiju svetog Vladike Nikolaja Velimirovica iz Ilinoisa (SAD) u Lelić 12. maja 1992. godine, inicirao je, da do tada crkva Lelić, nakon 5 godina, preraste u istoimeni manastir. Od tada postaje mesto hodočašća mnogobrojnih vernika.

Crkva Svetog Nektarija Eginskog– U ovu crkvu, u samom Valjevu, 28. maja 2018. godine, donet je deo moštiju Svetog Nektarija Eginskog Čudotvorca. Zaslugom episkopa Milutina, sa ostrva Egine iz manastira Svetog Nektarija Eginskog, dobijena je na dar ova čudotvorna relikvija o čijim isceliteljskim moćima govore mnogobrojni vernici.

Crkva Svetog Petra i Pavla – Ova crkva nalazi se u mestu Stave u koje dolaze vernici iz cele Srbije. Stotine mladih, starih, bolesnih i zdravih dolaze u ovu crkvu, zahvaljujući molitvama sveštenika Marjana Kneževića, za koje se veruje da imaju isceliteljske moći.

CENA ARANŽMANA : 1.100 dinara

Cena aranžmana obuhvata:
– prevoz autobusom turisticke klase (tv,dvd,klima) prema program putovanja / mesta se određuju prema vremenu prijave
– organizaciju I tehničko vođstvo puta sa licenciranim turističkim vodičem

Cene aranžmana ne obuhvata:
– ručak u nekom od restorana u Valjevu
– ostale individualne troškove.

Način plaćanja:
– u celosti prilikom rezervacije

PROGRAM JE RAĐEN NA BAZI MINIMUM PRIJAVLJENIH 50 PUTNIKA.U SLUČAJU NEDOVOLJNOG BROJA PUTNIKA ROK ZA OTKAZ PUTOVANJA JE 5 DANA PRE POČETKA PUTOVANJA.
Agencija zadržava pravo korekcije cena u slučaju promena na deviznom tržištu.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Uz ovaj program vaze Opsti Uslovi putovanja Stella Maris toursa